De beste Invisibobble voor jouw haar
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

burnt orange

Burnt Orange

Burnt orange

De haartrend burnt orange, oftewel verbrand oranje, is één van de verwachte haartrends van 2020. Een beetje lef is dus wel nodig, deze lente en zomer.

Waarom dan niet gewoon oranje, maar verbránd oranje? Nou, door er hier en daar lokjes rood tussen te doen, oogt de kleur vurig. De kleurintensiteit kun je natuurlijk zelf bepalen. Zo kun je voor wat koeler oranje en rood gaan, of juist zo knallend mogelijk. En je kunt het combineren met highlights of lowlights, of alleen de onderkant van je haar oranje verven. Het is maar net wat jij mooi vindt.

Oranje krullen

Oranje haar is in principe geschikt voor iedere haarkleur of je nu van blond of bruin naar oranje wilt en ook voor ieder haartype van stijl tot krullen.

Hoe hou ik al dat oranje mooi?

Daar is een fantastisch kleurmasker voor bedacht! Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask is een gekleurd haar masker. De nieuwe Schwarzkopf Chroma ID Bonding kleurmaskers combineren kleuren met intensieve verzorging. Bovendien houden de kleurmaskers een aantal wasbeurten vast en zorgen ze voor een simpele, snelle en gelijkmatige kleurverdeling. De Bonding Technologie versterkt verbindingen in het haar en is zo van binnenuit voedend en werkzaam. Verkrijgbaar in onze webshop!