De beste Invisibobble voor jouw haar
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

y

Haartrends 2020

Haartrends 2020: deze leuke kapsels ga je dit jaar overal zien

 
Nieuw jaar, nieuw haar? Wel als je al deze mooie haartrends voor 2020 ziet! Zowel op de catwalk bij grote modeontwerpers als op straat bij influencers en celebs hebben we prachtige hairdos gespot die je zeker eens wil proberen. Van waanzinnige powervlechten (die écht niet kinderachtig zijn) tot rommelige knotjes die amper moeite kosten om te maken: Ik heb alle kapsels op een rij gezet die je dit jaar echt overal gaat zien. En beter nog: die je heel makkelijk zelf kunt!
 
Rommelige knotjes
Fendi - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020
 
Of je nu kiest voor één of twee knotjes, als ze maar rommelig zijn. Als we de modellen bij Fendi (zoals Bella Hadid) mogen geloven, zijn messy buns het helemaal dit jaar. Een héle fijne trend, want deze haarstijl is niet alleen heel makkelijk te maken, maar staat ook nog eens heel erg leuk!
 
Strik erom
Street Style - Day 3 - Copenhagen Fashion Week Spring/Summer 2020

 
2020 is het jaar van de grote strik. Ga voor een klassieke zwarte variant of juist een gekleurd exemplaar, zoals deze groene bow. Een fijne haartrend voor als je graag je lokken uit je gezicht houdt.
 
Chop it off
haartrends-2020
 
Wil je echt iets nieuws proberen, pull dan een Kaia Gerber; het model zette de schaar in haar lokken en ziet er mooier uit dan ooit tevoren. Eerder zagen we Selena Gomez ook al met deze korte bob, en dit kapsel gaan we in 2020 nog véél meer zien. We love it!
 
Feministische vlechten
Max Mara - Backstage - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020
 
Twee vlechtjes kinderachtig? Echt niet, want ze geven je anno 2020 juist een heel krachtig en feministisch uiterlijk. Denk aan Greta Thunberg, de Zweedse milieu-activiste, of Dorothy van The Wizard of Oz.
Straight & sleek
Chanel : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020
 
Dit is voor iedere vrouw die denkt dat haar lange, steile haar maar saai is: hell no! Draag je lange lokken in een middenscheiding, zoals Gigi Hadid hier doet tijdens de modeshow van Chanel. Deze sleek haarstijl heeft zijn populariteit te danken aan de comeback van de sixties, toen steil haar met een middenscheiding voor het eerst veel gedragen werd.