De beste Invisibobble voor jouw haar
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

kleurmasker bonding color mask haarmasker zoetermeer kapper haarverzorging kappers gesloten kleurbehoud highlights balayage uitgroei

Wie kleurt mijn haar nu?

Wie kleurt mijn haar nu? We kunnen even niet meer naar de kapper. Maar hoe gaan we dat nu doen met onze kleur? Als jij je haar net hebt laten verven bij de kapper dan wil je daar natuurlijk het liefst zo lang mogelijk plezier van hebben. Een goede tip is om geverfd haar zo min mogelijk te wassen, aangezien de kleur daardoor sneller vervaagt. Maar er is nog iets anders! Heb je al eens gehoord van een kleurmasker? Daarmee houd jij je haarkleur langer mooi & geef je je kleur nieuw leven als je even niet naar de kapper kunt! Het is niet alleen geschikt voor gekleurd haar, je kunt ook natuur haar leuk opfrissen! Het is semipermanent en dus tijdelijk.

Wie kleurt mijn haar nu

Wat is een kleurmasker?

Kleurmaskers zijn haarmaskers die pure pigmenten afgeven, terwijl ze het haar intens voeden en verzorgen. Deze maskers zijn semipermanent en daarom ideaal om je haarkleur weer op te frissen, te experimenteren met verschillende haarkleuren of in dit geval om jouw verfbeurt bij de kapper even uit te kunnen stellen.

Een kleurmasker versterkt de kleur en zorgt voor een langer behoud van je haarkleur. Het verlies van de kleur door onder andere het wassen en uv-straling wordt door een kleurmasker gecompenseerd. Ten eerste raad ik je aan om je geverfde haar te wassen met producten die ook speciaal geschikt zijn voor gekleurd haar. Deze producten bevatten speciale PH-waardes en geen sulfaten om je haar te beschermen tegen kleurverlies. Gekleurd haar is chemisch behandeld en daarom sneller beschadigd dan niet geverfd haar. Heb jij last van beschadigd haar? Dan is het verstandiger om de
Re-Bond shampoo, prΓ©-conditioner en conditioner thuis te gaan gebruiken om het haar te verzorgen en te herstellen.

Welke kleur kies jij

Welke kleur kies jij?

Bepalen welke kleur jij graag wilt of nodig hebt kan soms nog wel lastig zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, maar welke is nu geschikt voor jou? Kijk bij het aanschaffen van een kleurmasker altijd goed voor welke haarkleur het geschikt is. Lichte kleuren zullen bijvoorbeeld niet pakken op donker haar, daar zijn kleurmaskers te zwak voor. Onthoud goed dat het om een semipermanente kleuring gaat en het effect dus echt verschilt met het resultaat dat je krijgt door haarverf! De kleur resultaten zijn afhankelijk van de ondergrond en kwaliteit van het haar. Heb je vragen of hulp nodig bij het uitkiezen van het geschikte kleurmasker? Neem contact op via whatsapp 0615310625.

Bonding Color Masks

Bonding Color Masks

Gebruik het Bonding Color Mask om dof haar op te frissen, om de levensduur van je kleur te verlengen, om de levendigheid te herstellen en om de optimale haarconditie te behouden.
Breng het gewenste Bonding Color Mask gelijkmatig aan op gewassen en handdoek droog haar en laat maximaal 10 minuten inwerken.
Afhankelijk van de kleurkeuze, ontwikkelingstijd en haarstructuur gaat de kleur een aantal wasbeurten mee.