De beste Invisibobble voor jouw haar
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

blond haar

Heb jij blond haar? Zo hou je het mooi!

Hoe krijg ik gele of oranje tonen uit mijn haar?

Heb jij blond haar? Dan heb je vast al eens gehoord van zilvershampoo. Dit product is paars/blauw van kleur en zorgt ervoor dat ongewenste gele en oranje pigmenten uit je haar verdwijnen. Ook is dit product zeer geliefd om grijstinten in je haar te krijgen. Hoe je dit geweldige product het beste kunt gebruiken leg ik je graag uit!

Hoe werkt het?

Een zilvershampoo is een shampoo met blauwe en paarse pigmenten, de perfecte tegenhanger van gele en oranje tonen. Door de Brass Off shampoo even te laten intrekken in blond haar zal de tint van je haar koeler worden.

Hoe gebruik je het?

Je gebruikt Brass Off shampoo op nat haar en masseert het door je haar net zoals je dat doet met gewone shampoo en laat hem even intrekken. Spoel je haar vervolgens grondig uit en zorg dat alle shampoo is verdwenen. Gebruik vervolgens een verzorgend masker of conditioner om je haar weer zacht en soepel te maken en breng je haar in model zoals je dit gewend bent.

Hoe lang laat ik het intrekken?

Afhankelijk van het gewenste resultaat laat je Brass Off shampoo ongeveer 1 tot 5 minuten intrekken. Wil je juist wel een paarse gloed in je haar dan kun je de shampoo tot 10 minuten laten intrekken.

Hoe vaak gebruik ik mijn zilvershampoo?

Dat is voor elke haarkleur anders. Het hangt er ook vanaf hoe vaak je je haar wast. Voor een grijze tint kun je de Brass Off shampoo het beste elke wasbeurt gebruiken. Wil je enkel een warme gloed neutraliseren? Dan zou ik adviseren om dit 1 a 2 keer per week te gebruiken. Voor de andere wasbeurten kun je een shampoo gebruiken speciaal voor gekleurd haar zoals de Matrix Total Results Keep Me Vivid.

Kun je zilvershampoo gebruiken op bruin haar?

De Brass Off shampoo kan gebruikt worden op bruin haar. Voor een nog intenser effect kun je hem combineren met het Brass Off masker.

Hoe gebruik ik zilver shampoo op beschadigd haar?

Merk je dat je haar droog aanvoelt of wil jij je beschadigde haren nog beter verzorgen? Gebruik dan ook eens de Brass Off conditioner of Brass Off masker met verzorgende ingrediΓ«nten.

Wordt je haar paars van zilvershampoo?

Gebruik je de Brass Off shampoo op de juiste manier dan hoeft hier echt niet bang voor te zijn. Als je het te lang laat intrekken in blond haar kan er een paarse gloed ontstaan, deze verdwijnt weer na ongeveer 2 wasbeurten.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een goede zilvershampoo?

De perfecte zilvershampoo is voor ieder haartype anders. Bij Romana’s Hair krijg je uitgebreid advies over welke shampoo het beste bij je past. Zo kom jij koel en mooi gekleurd de zomer door!