De beste Invisibobble voor jouw haar
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

De beste invisibobble voor jouw haar

De beste Invisibobble voor jouw haar

Het verzorgen van het haar is een dagelijkse noodzaak. De meeste vrouwen dragen het haar graag in een paardenstaart. Maar hierbij lopen ze tegen 1 ding aan, ze hebben snel hoofdpijn ook wel haarpijn genoemd. Maar ze krijgen ook altijd een ‘knik’ in het haar die we allemaal kennen en haten. De Invisibobble is de oplossing. Het elastiek heeft geen metalen onderdelen, laat geen afdruk achter en voorkomt haarpijn.

Het ontstaan van de elastiekjes

Invisibobble is ontstaan uit een oude telefoonkabel. Door de telefoonkabel los te koppelen van de telefoon kon het gebruikt worden als extra accessoire in het haar. Het haar blijft tevens mooi vast zitten in de paardenstaart. Na het dragen van deze nieuwe haar accessoire bleek dat je geen hoofdpijn had én geen ‘knik’ in het haar. Het haar bleef daarbij heel goed vast zitten. Invisibobble is geboren.

Ze zijn op zoek gegaan naar de juiste materialen, specificaties en ontwerpen. In 2012 kwam de eerste Invisibobble op de markt in Duitsland. Nu wordt Invisibobble verspreidt in meer dan 70 landen ter wereld!

De beste Invisibobble voor jouw haar

Alle voordelen

  • Trendy
  • Laat geen vervelende knik achter
  • Geen last van hoofdpijn/haarpijn
  • Geen metalen onderdelen
  • Beschadigt het haar niet
  • Waterbestendig
  • Blijft goed in je haar zitten

Haartip: Wist je dat de Invisibobble niet alleen leuk in je haar is maar ook als armband te gebruiken is!

Alle varianten

Invisibobble is er in verschillende kleuren en varianten. Kies het elastiek dat bij jou stijl past!

Original

De Original elastiekjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren per 3 stuks verpakt. Ga voor een opvallende kleur of wanneer je wilt dat je elastiekje niet zoveel opvalt in je haar, kies dan voor de een van de nude kleur elastiekjes.

Nano

Wil je het haar opsteken? Gebruik dan een Invisibobble Nano elastiek. Dit is het kleinste elastiekje en te gebruiken als een elastiek of schuifspeldje bij het opsteken van het haar. De Nano elastiekjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren per 3 stuks verpakt.

Power

Heb jij veel haar? Wil je het haar goed vast hebben bij het sporten? Kies van voor een Invisibobble Power. Deze elastieken hebben een extra stevige grip en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Slim

De Invisibobble Slim is het perfecte haarelastiek voor een stijlvol kapsel of een elegante avond look. Deze nieuwe Slim variant is dunner dan de Original en dus net wat makkelijker weg te werken in een kapsel. Wel heeft hij alle voordelen van de reguliere Invisibobble!

Sprunchie

Met een nieuw ontwerp en verbeterd draagcomfort presenteert invisibobble met trots de Sprunchie. Super-elastisch, zacht en ingepakt in stof, deze haartool is de perfecte 80s-eyecatcher voor elke dag en elke updo. De sprunchie is het nieuwe elastiek.

Wrapstar

is een multifunctioneel haar elastiek waarmee eindeloos veel looks kunt creëren. Tover jouw staart of vlecht om in een elegante en speelse look. De Wrapstar bestaat uit de Invisibobble Slim Crystal Clear waaraan een haarband is bevestigd.

Bowtique

Geef jouw haar een glamoureuze look met de Invisibobble Bowtique. De zijdezachte dubbele strik zit vast aan een Invisibobble Slim Crystal Clear.

Waver

Een nieuwe variant in het assortiment is de Waver. Dit is een haarspeld die geschikt is voor alle haartypes. Met zijn unieke vorm en materiaal biedt de Waver een comfortabel en duurzaam alternatief voor gewone haarclips, klemmen en schuifjes zonder sporen in het haar achter te laten!

Weetje: Als jouw invisibobble na veel gebruiken is uitgerekt kunt je hem weer terug in zijn originele staat krijgen. Leg het elastiek in een bakje met kokend water, wacht een paar minuten en jouw Original, Nano, Sprunchie, Wrapstar, Bowtique, Power of Slim is weer als nieuw!