De nieuwe herstelbehandeling voor thuis
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

highlights babylights help ik wil blond blonderen kapper zoetermeer gratis kleuradvies gesprek

Help ik wil blond blonderen

Meeting Malibu C

Malibu C is een professioneel haarverzorgingsproduct dat oplossingen biedt voor grote kleuruitdagingen, zoals van donker naar blond haar kleuren. Malibu C kan ongewenste, verkeerd uitgevallen kleurbehandelingen verwijderen, waaronder henna en felle kleuringen. Ook voor degene die vaak van haarkleur wisselen heeft Malibu C een behandeling die op een milde manier kleurspoelingen en permanente kleuringen verwijderen. Zo word er nog meer mogelijk op het gebied van haarkleuring! Malibu C zijn 100% veganistische producten om jullie nog meer perfectie aan te kunnen bieden op het gebied van haarkleuren en haarkwaliteit.

Gepatenteerd vitaminecomplex

Malibu C heeft een gepatenteerd vitaminecomplex ontwikkeld voor al haar verzorgingsproducten. Met deze revolutionaire producten durven we grote en ingewikkelde kleuringen aan. Van heel donker naar licht, alles is mogelijk. Het haar wordt met Malibu C helemaal gereset. Malibu C zijn vrij van parabenen, sulfaten, gluten, geurstoffen en is 100% veganistisch vriendelijk.

Malibu C bestaat uit 4 unieke salonbehandelingen die oplossingen bieden, op de meest zachte manier voor het haar en de hoofdhuid:

  • Crystal Gel
  • Color pigment reducer
  • Direct dye lifter
  • Quick fix

Het is ten alle tijden nodig om langs te komen in de salon voor een gratis kleuradviesgesprek bij deze behandelingen. Omdat elk haar anders is en anders reageert. Elk haar heeft immers zijn eigen geschiedenis.

Blond

Iedereen wast het haar onder de douche met kraanwater. Dit klinkt natuurlijk heel logisch, maar kraanwater is vaak de boosdoener van veel tegenvallende kleurresultaten. Ons kraanwater/water vol met mineralen, metalen en kalk.
Calcium: laat een wit residu achter op het haar, en zorgt er voor dat het haar
zwaarder wordt.
Magnesium: maakt het haar droog.
IJzer: maakt haarkleuringen donkerder, dit zorgt ervoor dat jouw kleur zich niet kan hechten.
Koper: hier krijg je “zwembadhaar” van (Groen haar!?! Op vakantie zie je dit vaak gebeuren)
Lood: zorgt voor ophoping, stapeling van kleurdeeltjes, de kleur slaat donker door.

Bovenstaande mineralen en metalen, maar ook medicijnresten, ongewenste kleurresten of thuiskleuringen verwijderen we met Malibu C zonder jouw haar te beschadigen. Een belangrijk bestanddeel van Malibu C, is Vitamine C. Dit reinigt het haar intensief, verzorgt het haar en maakt het van binnenuit super sterk.

Om haar problemen op te lossen en het haar voor te bereiden op een grote kleur make-over bijvoorbeeld bij het blonderen van het haar. Kan er op een super zachte en milde manier een gewenst kleurresultaat behaald worden. Dit komt doordat Malibu C de kleurmoleculen die diep in het haar liggen ”groter” maakt en naar de oppervlakte van het haar brengt. Dit resulteert dan ook dat we sneller, makkelijker jouw kleurwens kunnen bereiken. 

Malibu C kan alleen professioneel toegepast worden in de salon en kan je dus niet thuis doen!  

help ik wil blond blonderen

MALIBU C CRYSTAL GEL

Dit is een primer voor je haar. Het geeft je haar een voorbehandeling voor het beste kleurresultaat. Het verwijdert mineralen, metalen, medicijnresten, kalk, chloor en andere onzuiverheden, waardoor het kleurresultaat beter wordt. Omdat het zorgt voor een schone ondergrond, kan de kleur zich beter hechten en blijft je kleur langer mooi.
Daarnaast zorgt het bij wit/grijs haar voor een betere dekking. Door het gebruik van crystal gel zijn er geen kleurverschillen zichtbaar als gevolg van verschillende kleurbehandelingen uit het verleden.
Het vermindert kleurvervaging en afbreken van het haar en het legt een soort beschermlaag over de hoofdhuid om irritatie van de kleurbehandeling tegen te gaan. Maar ook “groen” haar door chloorwater krijg je hiermee weer mooi.

help ik wil blond blonderen

MALIBU C COLOR PIGMENT REMOVER ( CPR )

verwijdert ongewenste, of verkeerd uitgevallen kleurbehandelingen, bijvoorbeeld van een thuispakje van de drogist. CPR verwijderd kleurstapelingen tot 3 levels. Verder verwijdert CPR metalen en mineralen die o.a. zitten in henna kleuringen. Dit is geen ontkleuring! Het is dus niet zo, dat deze behandeling jouw haar blond maakt, maar er gebeurd enorm veel in het haar. Het deze behandeling maakt de moleculen die diep in de vezellaag opgesloten zitten ‘los’, en dat zorgt ervoor dat het haar makkelijker lichter gemaakt kan worden. CPR maakt jouw haar sterk en stevig, omdat dit product bestaat uit gedestilleerd water, vitamine C en klei. Veel kappers beginnen met een “blondeerwassing”, waardoor jouw haar dus geel en oranje kan worden. Maar ook super droog en beschadigd raakt.

help ik wil blond blonderen

MALIBU C DIRECT DYE LIFTER ( DDL )

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de dames die vaak van haarkleur wisselen!
Met deze behandeling kun je op een milde manier kleurspoelingen en permanente kleuringen verwijderen. Maar ook de potjes kleuring van La Riche Directions krijg je hiermee uit het haar. DDL kan het haar een aantal tinten lichter maken zonder het haar te blonderen.

MALIBU C QUICK FIX

Deze behandeling is ideaal om grauwe tonen uit koele blond tinten te halen! Of om een te donker uitgevallen kleur direct te herstellen. Deze kan aan de wastafel toegepast worden om een mini-correctie uit te voeren.