Image Alt
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

invisibobble sprunchie haarstijl staart Hoe draag ik mijn Invisibobble Sprunchie?

Hoe draag ik mijn Invisibobble Sprunchie?

Sprunchies, Hoe draag ik die nu eigenlijk? Er zijn verschillende manieren om sprunchies te dragen.

De oude vertrouwde staart

De eerste haarstijl is de meest voor de hand liggende: de paardenstaart. Je kunt kiezen voor een chique lage staart. Of ga voor een speelser kapsel. Hiervoor laat je de twee voorste plukken van je haar los hangen. De rest bind je hoog op je hoofd vast met je sprunchie.

Half los, half vast

Meer 90’s wordt het haast niet. Zorg voor een krulslag in je lokken door je haar een paar uur van te voren in te vlechten of door te werk te gaan met een smalle krultang. Pak je haar vanaf je oren en maak van dit bovenste deel een hoge staart op je kruin met je sprunchie. De rest van je haar schud je los voor meer volume. Als je een pony hebt is deze haarstijl een absolute aanrader.

De makkelijke knot

Voor wie deze trend toch iets rustiger wil dragen en een casual look wel kan waarderen, is er altijd nog de knot. Laag, hoog, losjes of in een strakke donut;Β met een sprunchie om je knotjeΒ maak je deze stukken leuker.
Als je geen knikken in je haar wil kun je het beste een hoge knot maken. Dit doe je door al je haar bij elkaar te pakken als een staart, vervolgens te draaien aan de hele staart en er op deze manier een knot van te maken. Vervolgens doe je je sprunchie er 2 keer omheen. Als je je knot halverwege de dag los maakt, kun je je haar nog prima mooi los dragen!

Invisibobble heeft verder nog veel meer haar producten zoals haarbanden, elastiekjes, strikjes en linten.