Image Alt
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

kleuradvies

kleuradvies

Krijg ik bij mijn kapper een kleuradvies gesprek? Hoe weet ik of ik een Balayage, Foilyage, Highlights of Babylights moet boeken? Staat een koele of een warme kleur mij beter? Je haar laten kleuren is een belevenis en alles bepalend voor jouw uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je een haarkleur krijgt die je mooi staat en bij je past. Maar hoe kom je tot de juiste kleur en waarom is kleuradvies van een haarstylist zo belangrijk?

Persoonlijk kleuradvies

Voor alle kleur behandelingen vindt er altijd eerst een uitgebreid kleuradvies gesprek plaats. Maar er kan ook een kleuradvies gesprek los geboekt worden. Dan kun je vooraf eerst even kennis maken en weet je vooraf waar je aan toe bent. Advies is namelijk het aller belangrijkste van de hele kappersbehandeling. Om de juiste kleur te ontdekken bekijken we eerst samen wat je wensen zijn. Het is vaak goed om van tevoren wat foto’s op te zoeken van kleuren die je graag zou willen zodat ik een goed beeld krijg van wat je precies mooi vind. Daarna bekijken we je kapsel, je haartype, je gezichtsvorm en je stijl. Bij de één staat een balayage mooi, bij de ander weer highlights of babylights. En natuurlijk kan iedereen kan alle haarkleuren hebben. En het kan zijn dat je eigen kleur niet de goede basis heeft om tot een bepaalde kleur te komen of dat de kwaliteit van je haar niet goed genoeg is om een (ont)kleuring aan te kunnen.

Samen gaan we kijken wat voor jouw haar het beste is en hoe we tot het juiste kleurresultaat kunnen komen. Soms moet dit namelijk in meerdere fases. Want het belangrijkste is dat je haar mooi en gezond blijft, toch?!

Boek een gratis kleuradvies gesprek, ik geef je graag persoonlijk advies!