De nieuwe herstelbehandeling voor thuis
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

De nieuwe herstelbehandeling voor thuis

De nieuwe olaplex No.0 herstelbehandeling voor thuis

We willen allemaal mooi, glanzend en gezond haar, toch? Dit product veranderd alles. We hadden namelijk al olaplex No.3, maar nu voegt Olaplex No.0 zich daar ook nog aan toe! Deze combinatie maak een complete thuisbehandeling set die beschadigd haar intensief herstelt en de conditie van het haar verbetert.

Olaplex No.0 Launch Kit is een limited edition set die bestaat uit Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment, het nieuwe product van Olaplex en een mini Olaplex No.3 Hair Perfector. Het is een extra behandeling om thuis als primer te gebruiken en zorgt ervoor dat beschadigd haar intensiever herstelt. Het product maakt je haar sterker en herstelt gebroken zwavelbruggen. Daarnaast wordt de algehele conditie van je haar verbeterd. Olaplex No.0 wordt gebruikt in combinatie met Olaplex No.3 en is de eerste stap in deze behandeling om het herstellende resultaat extra te versterken. Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Uit onderzoek is gebleken dat het haar 68% meer hersteld is en 3x sterker is als het haar met de combinatie van Olaplex No.0 en Olaplex No.3 behandeld wordt.

Belangrijke kenmerken:

  • Thuisbehandeling
  • Twee stappen
  • Herstelt beschadigd haar
  • Maakt het haar zacht
  • Voor glanzend haar
  • Structuur van het haar wordt behouden
  • 100% vegan

Gebruik:

Breng Olaplex No.0 aan op droog haar en verdeel door het haar. Focus daarbij op de midden lengtes en punten. Laat het vervolgens 10 minuten intrekken. Spoel het product niet uit. Breng dan Olaplex No.3 aan over de No.0. Laat het nog een keer 10 minuten intrekken. Spoel het daarna grondig uit en was het haar met de Olaplex No.4 Shampoo en de Olaplex No.5 Conditioner. Gebruik deze set 1x per week. Voor ernstig beschadigd haar kan het 2-3x per week gebruikt worden.

Tip: Kam het haar goed door voordat je Olaplex No.0 op het haar aanbrengt zodat de vloeistof goed geabsorbeerd kan worden. Dik, lang of weerbarstig haar kan in verschillende secties opgedeeld worden zodat ieder deel van het haar verzadigd is.

Heeft jouw haar ook een boost nodig? Bestel dan jouw Olaplex No.0 hier.