Image Alt
Romana's Hair Blog

Romana's Hair

De mooiste haarkleuren voor het najaar van 2020

De mooiste haarkleuren voor het najaar van 2020

Ben jij aan het einde van de zomer ook weer toe aan al die prachtige warme herfstkleuren? De nieuwste haarkleur trends staan weer klaar om jouw haar volledig op te frissen! Nieuwsgierig? Lees snel verder en laat je inspireren.

De mooiste haarkleuren voor het najaar van 2020

In de najaar trends voor het haar komen altijd veel warme kleuren terug, denk aan koper, chocola en roodachtige tinten. Maar dit najaar zien we naast nieuwe haarkleuren zoals cinnamon brown en chocolade fade ook matte en beige achtige tinten terugkomen. Daarnaast zijn balayages en foilyages nog steeds erg populair in het najaar. Met een balayage creΓ«er je een sunkissed look in jouw lokken die prachtig staat bij je gebruinde zomerse huid. Een Foilyage kan jouw highlight look weer mooi opfrissen.

Balayage

Elk najaar is een balayage erg populair en ik begrijp wel waarom. Met een balayage creΓ«er een prachtige natuurlijke look. Met een donkere aanzet en een mooie balans tussen highlights en lowlights geef je jouw haar een onwijs mooi kleureffect. Daarnaast kan een balayage altijd en staat een balayage bij elke haarlengte mooi.

Foilyage

Doordat deze techniek tussen highlights en balayage in zit kun je heel mooi je zomerse look een herfstige opfrisser geven. Foilyage zorgt net als balayage voor een natuurlijke look, maar wordt niet met de losse hand gezet maar met folies. Zoals bij highlights dus. De folies houden de hitte vast, wat ervoor zorgt dat het haar sterker oplicht.

Cinnamon brown

Ook dit najaar geldt hoe warmer, hoe beter. Deze warme, diepe kaneelkleur oogt heel natuurlijk en kan bij vrijwel elke teint. Daarnaast geeft deze kleur een prachtige herfstachtige gloed aan jouw lokken. Wie wil dat nou niet?

Shadow Balayage Toner

Ga jij het liefst in de herfst weer voor donkere lokken? Dan is de haarkleur chocolate fade perfect voor het najaar van 2020. Chocolate fade brown geeft je kapsel een mooie diepere kleur en haalt de warmte in jouw gezicht naar voren.

De mooiste haarkleuren voor het najaar van 2020

Verzorg jouw gekleurde lokken goed

Het is belangrijk om je net gekleurde lokken goed te verzorgen, zodat het zo lang mogelijk mooi blijft. Probeer daarom goede bescherming zoals Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème in je haar te doen voordat je stylingtools gaat gebruiken. Deze bevatten namelijk kleurbeschermers die jouw haar extra beschermt en behoudt.

Verwen jouw lokken daarnaast een keer per week met Olaplex No.3 Hairperfector. Deze gaat jouw haar weer in topconditie brengen na al die zomerse zon! Kortom genoeg inspriratie om jou de mooiste haarkleur te geven.