contact romana's hair
Blog

Romana's Hair

curtain bangs

Curtain Bangs

Helemaal hot op dit moment zijn curtain bangs! De curtain bang geeft jouw coupe een speelse look en is eindeloos te stylen. Twijfel jij ook om de schaar in jouw lokken te laten zetten en voor deze haartrend te gaan?

Wat zijn curtain bangs?

Curtain bangs is een pony die een mooi lijstje om je gezicht plaatst. Deze pony geeft je coupe een zachte speelse look en is eindeloos te stylen. Draag je curtain bangs precies zoals jij het wil. Je kan er voor kiezen deze pony wat meer uit het gezicht te dragen of creëer juist wat extra volume in jouw coupe door je curtain bangs met een föhnborstel te stylen. Daarnaast zijn curtain bangs vanwege de mooie zachte look geschikt voor alle gezichtsvormen en haarkleuren.

Hoe style je curtain bangs?

Style je curtain bangs precies zoals jij wil! Lekker luchtig op een warme zomerse dag of juist lekker nonchalant tijdens een dagje strand. Voor die nonchalante beach look geef je lokken eenvoudig meer volume met een föhnborstel of krultang en tijdens die warme zomerse dag stijl je lokken eenvoudig uit je gezicht met alleen wat Atonic van O&M.

Style je curtain bangs met een föhnborstel voor extra volume

1. Gebruik altijd voor het stylen van je curtain bangs met een stylingtool een hittebeschermer, zoals Know Knot. Deze beschermt je lokken tegen de warmte van je stylingtool.

2. Gebruik een föhnborstel, zoals de Cera Hotstyler, om extra te volume te creëren.

3. Pak een pluk een draai deze om de föhnborstel. Rol vervolgens met je föhnborstel om je pluk voor een volume boost in jouw curtain bangs. Draai altijd je plekken naar achteren in.

4. Klaar met stylen? Gebruik voor de finishing touch Soft Dust, zodat je lokken de gehele dag in model blijven.

Durf jij de schaar in jouw lokken te laten zetten en voor deze haartrend te gaan? Boek vandaag nog jouw afspraak en laat je adviseren.