Image Alt
Blog

Romana's Hair

Olaplex hair therapy

Olaplex Hair Therapy

Olaplex Hair Therapy is een nieuwe behandeling bij Romana’s Hair! Nu nog meer verzorging en nog mooier haar dan ooit tevoren. Maar hoe werkt het nu eigenlijk?

Hoe werkt Olaplex?

Je haar kan door veel elementen beschadigen, kleuren, blonderen, föhnen, stijlen, krullen en ook door invloed van buitenaf. Uv-straling, chloor en zeewater kan de haarstructuur aanpassen. Als gevolg van deze invloeden kunnen zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar beschadigen of zelfs breken. Dit gaat ten koste van de stevigheid en de elasticiteit van het haar.

without Olaplex Romana’s hair

Olaplex verbindt en versterkt de verbroken zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar. Daardoor ziet het er van buiten direct verzorgder en beter uit. Je haar laten behandelen tijdens het kleuren met Olaplex geeft direct veel betere resultaten en de kleurpigmenten blijven langer opgesloten, zodat je langer kunt genieten van een mooie kleur.

De werkzame stof dat alles verandert

De eerste haarverzorging ter wereld dat het achtvoudig gepatenteerde werkstof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate bevat. De Olaplex shampoo, conditioner & masker zijn in staat om een kapotte haarstructuur te herstellen.

Wat belooft OLAPLEX jou?

  • Sterker, gezonder en glanzender haar als ooit tevoren
  • Vermindert haarbreuk
  • Betere elasticiteit
  • Langer houdbare kleur

Olaplex is met een nieuw product gekomen! Het Olaplex professional 4-IN-1 Moisture mask. Ontwikkeld door de gepatenteerde technologie van Olaplex Bond Building, voegt dit sterk geconcentreerde herstelmasker intens vocht toe terwijl het glans en verzorging biedt om beschadigd haar te behandelen. 4-IN-1 Moisture Mask werkt snel en efficiënt om droog haar aan te pakken, zelfs in de meest erge gevallen. Het masker werkt met professionele ceramiden, oliën en 11 vitale aminozuren. Onze ingrediënten en gepatenteerde technologie zorgen voor een luxe in-salon behandeling, met of zonder chemische service.

Olaplex hair therapy

Boek nu jouw Olaplex Hair Therapy behandeling in & geniet met de combinatie van de Olaplex herstelbehandeling en het nieuwe 4 in 1 Moisture Mask weer opnieuw van mooi verzorgd glanzend haar.