i
Romana's Hair

Over Mij

maak kennis! boek een gratis kleuradvies gesprek balayage zoetermeer
Story

Over mij

About

Kleurspecialist Balayage, Foilyage en Highlights in Zoetermeer

Leuk dat u geΓ―nteresseerd bent in Romana's Hair!

Mijn naam is Romana en ik ben kleurspecialist Balayage, Foilyage en Highlights. Inmiddels ben ik ruim 13 jaar actief in het kappersvak. In 2011 heb ik mijn kappersopleiding afgerond. Na in meerdere top salons gewerkt te hebben als allround kapster vond ik het tijd om mijn eigen salon te starten.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het kleuren en knippen van dames, heren en kinderen. Na behoorlijk wat kleurtrainingen gevolgd te hebben, heb ik uiteindelijk mijn master diploma kleurspecialist behaald op de Schwarzkopf Academy. Balayages, Foilyages, Highlights en Babylights zijn de afgelopen jaren mijn specialisatie geworden. Ik hecht er veel waarde aan dat mijn klanten tevreden zijn en ga samen met jou op zoek naar een kleur die passend is bij de wens en de kwaliteit van het haar. Door het volgen van de laatste trainingen en cursussen ben ik volledig op de hoogte van de nieuwste haar trends en de beste haar behandelingen. Ik blijf mijzelf continu door ontwikkelen, maak gebruik van de laatste kapperstechnieken en de beste producten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan online, bel of app om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk advies in de salon. Je bent van harte welkom!