Image Alt
Romana's Hair

Haar Kleuring

haar kleuring

De nieuwe haar kleuring trends van winter 2019/2020. Het is afgelopen met de pastelkleurige haarverfjes van de afgelopen seizoenen. Dat betekent niet dat we ze niet meer gaan zien, maar de hype is over. De haarkleuringen voor herfst/winter 2019/2020 laten een natuurlijker beeld zien.

  • Bronde: Deze haarkleur bestaat uit (donker)blond en/of bruin haar en een mengeling daarvan, zodat het soms blond en dan weer bruin lijkt. Het haar is dus niet in een egale kleur geverfd maar bevat juist veel lowlights in verschillende kleuren
  • Beige-blond: Voordeel van deze beige-blond variant is dat deze staat bij elke oog- en gelaatskleur. Het is namelijk weer een combinatie van warme en koele blondtinten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze kleur je misschien niet zal staan. Het is ook een heel chique kleur!
  • Frisblond: In het Frans kom je deze kleur tegen onder de naam blonde aéré. Dit is óók weer een mengeling, maar dan van verschillende koele lichte blondtinten. Denk hierbij aan een kleurencombinatie van bijvoorbeeld zeer licht asblond.
  • Warm bruin: Denk bij deze trend niet aan lichtbruine goud- of honingtinten, maar echt aan de wat lagere, donkerder kleurhoogtes zoals hazelnoot.
  • Asrood: Asrood? Het klinkt een beetje tegenstrijdig, omdat je bij rood aan warm denkt en in ieder geval zeker niet aan as. Het is echt een práchtige kleur.
  • Mahoniebruin: Dit is ook weer een heel duidelijke en makkelijke trend! Niets mengen, gewoon in één kleur verven.

Wil jij graag weten welke kleur het beste bij jou past? Plan online een afspraak in.

Category