i
Romana's Hair

Haar Verzorging

Haar verzorging

 

Olaplex

 

Omdat wij houden van mooi haar, zijn we verliefd geworden op Olaplex. Krijg nu ook sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud door een van de Olaplex behandelingen.

 

Olaplex Color treatment

Brengt je haar weer in topconditie door verbroken en beschadigde zwavelbruggen te herstellen en nieuwe beschadigingen te voorkomen tijdens je kleurbehandeling of permanent. Resultaat: gezond en glanzend haar met langer kleurbehoud.

 

Olaplex Herstelbehandeling

Geen kleur of permanent, maar wel gezond haar? Dit is de uitgebreide Olaplex herstelbehandeling om beschadigd en verzwakt haar weer te herstellen. Olaplex verbindt verbroken zwavelbruggen in het haar en herstelt beschadigingen voor optimaal resultaat en sterk, gezond en glanzend haar dat weer tegen een stootje kan.

 

Olaplex No.3 thuisbehandeling

Thuisbehandeling om het haar 1 keer per week te herstellen na het gebruik van thermische behandelingen (fΓΆhn, stijltang etc.). Olaplex No.3 is te koop in de webshop en in de salon.

 

Olaplex No.0 thuisbehandeling

Een complete thuisbehandeling set die beschadigd haar intensief herstelt en de conditie van het haar verbetert. Olaplex No.0 wordt gebruikt in combinatie met Olaplex No.3 en is de eerste stap in deze behandeling om het herstellende resultaat extra te versterken. Olaplex No.0 is te koop in de webshop en in de salon.

 

Masker

Verven, fΓΆhnen, stijlen, zwemmen en zonnen zijn allemaal heel leuk, maar minder voor de gezondheid van ons haar. Naast shampoo en conditioner is een haarmasker essentieel voor gezond haar. Maskers voeden en hydrateren je haar zodat het sterk en zacht blijft in plaats van broos en gebroken. En dat willen we allemaal, toch?

Category